Team Veta

Wij zijn een familiale onderneming. Gestart in 1995 en uitgegroeid tot een bedrijf met 25 werknemers. We hebben alles in huis om U van dienst te zijn

  • Interieur architectes
  • Schrijnwerkers
  • Projectleiders
  • Plaatsers

Het uitkiezen van materialen in de juiste kleurencombinatie is geen gemakkelijke opdracht. De keuken bepaald trouwens de uitstraling van jouw interieur voor de komende jaren.

Dit is de eerste en belangrijkste stap in de aankoop van jouw keuken. Bij Veta begeleiden we jouw bij deze keuzes door het maken van moodboards en 3d tekeningen die al het ware echte foto’s van jouw keuken zijn. Op die manier helpen we jou stressvrij te kiezen bij de keuken van je dromen.

Om voldoende tijd uit te trekken voor elk project vragen we om steeds een afspraak te maken zodat ook onze architectes stressvrij kunnen werken aan jouw project.

Stressvrij kiezen

Inhouse productie

Dankzij ons inhouse productieproces kunnen wij elk meubelstuk volledig op maat fabriceren. Met ons uitgebreid machinepark durven we elk jaar opnieuw te investeren in nieuwe technologieën en efficiëntie van het productieproces.

Zo hebben wij een eigen waterjet dat keramische en dekton werkbladen op maat versnijdt tot de precieze afmetingen van jouw keukenblad. Door dit in eigen beheer te nemen verkorten we de plaatsingsdagen van jouw keuken inclusief werkblad tot minder dan een week.

Iets waar we bij Veta best trots op mogen zijn en uniek in zijn. Onze keukenkasten in multiplex zijn oersterk en watervast.
Geen enkele andere keukenleverancier doet beter want bij hun wordt nog steeds vezelplaat gebruikt.

Even ter verduidelijking: Wat is multiplex eigenlijk?
Multiplex is opgebouwd uit meerdere houtfineerlagen en is in tegenstelling tot vezelplaat (gemalen houtvezels) veel sterker.
Dus jouw keuken kan perfect alle gewicht van een volgeladen schuif aan en van afhangende deuren hebben we ook geen last meer.

Voeg daar nog aan toe dat ook de rug van de kast in 18mm dikke multiplex is voorzien dan krijg je een keuken die generatieslang meegaat.

Oersterke keuken

Ervaringen van klanten

Volledige ontzorging

Een “total make-over” zonder zorgen.

Daarbij is het resultaat van een totaalrenovatie steeds verrassender dan enkel het vernieuwen van de keuken.

Is jouw keuken aan vervanging toe en wil je tegelijk andere renovaties laten uitvoeren. Met onze jarenlange ervaring coördineren wij jouw renovatie project van vloer tot plafond. Zo garanderen we u volledige ontzorging en gemoedsrust tijdens de renovatiewerken. Voor een totaalrenovatie van jouw badkamer kan je terecht in onze gloednieuwe afdeling bad&douche.

Ons team versterken?

Raadleeg onze huidige vacatures.