Optimaal tevreden

Bij Veta willen we dat u zich goed voelt met de keuken of interieur die u kiest.
Daarom streven we er naar om onze interieurs steeds te perfectioneren.

Wij verwerken dan ook de beste materialen en garanderen een vakkundige plaatsing. Deze spirit hebben we, sinds de oprichting van het bedrijf in 1995, jaar na jaar verder uitgebouwd.

Zo groeide Veta uit tot een zeer dynamisch onderneming. Met een volledige beheersing van de kwaliteit, van ontwerp tot fabricatie, in onze eigen atelier. Met een team van ervaren installateurs en opmeters voor een nauwkeurige plaatsing. In de showroom waar u terecht kan bij onze interieurarchitectes.

U mag van ons een volledige service verwachten: van opmeten tot plaatsen , advies over gebruik van uw inbouwtoestellen en materiaal, tot aangepast maatwerk.

Veta is een 100% Belgisch familiebedrijf opgericht in 1995 door Johan Vergauwen en Penny Tackaert. Vakmanschap, liefde voor het materiaal en perfectie worden hoog in vaandel gedragen. Maar ook innovatie is een van de sleutelwoorden in het succesverhaal.

Veta biedt een bijzonder breed gamma keukens en interieur. Maar wat ons vooral onderscheidt, is het maatwerk. Als klant hebt u vrijwel onbeperkte keuze in kleurtinten, afmetingen en toepassingen. Van welke keuken u ook droomt, bij Veta worden uw wensen werkelijkheid.

Als nummer één in maatwerk, met een unieke kennis van materialen en een volledige service van advies, opmeten tot plaatsen, maakt Veta uw keuken en interieur die echt bij u past.